Italiaans specialiteiten en afhaal centrum

In 1989 kwam Damiano Velletri naar Nederland om zijn broer Marcello te helpen in het restaurant dat toen nog gevestigd was op deze locatie. Hier heeft hij dan ook Maritere ontmoet. Toen Marcello met zijn restaurant, Ristorante da Marcello, (www.damarcello.nl) verhuisde naar de Zuiderhoofdstraat 72 hebben Damiano en Maritere hun nieuwe afhaalcentrum in de zomer van 2007 geopend.

Specialiteiten centrum Damiano Gastronomia Porta Via creeert een warme Italiaanse sfeer in het centrum van Krommenie. De Zuid-Europeaanse gastvrijheid, de verse producten, maar vooral de met passie bereidde gerechten vinden wij het belangrijkste.

Wij serveren een gevarieerd menu met traditionele pasta's, vlees- en visgerechten en natuurlijk ook de Italiaanse pizza. Onze huisgemaakte tiramisu zal al uw verwachtingen overtreffen! Naast onze verse gerechten hebben wij ook een klein assortiment aan wijnen voor u samengesteld en een overheerlijke Prosecco.

Ook voor grotere gezelschappen kunt u bij ons buffetten bestellen en genieten van uw feestelijke diner, feestje of zakenlunch. Wij kunnen samen met u al uw wensen voor uw partij of catering waarmaken en verzorgen. Graag wel tijdig reserveren.

Kom de passie en gerechten van Zuid-Europa proeven bij Damiano Gastronomia Porta Via.